Kaikki kaivovesitutkimuspaketit nyt -10%

Tarjous voimassa 29.2. saakka

Toimitusehdot

Ostoehdot

Suomen Vesianalyysi tekee vesitestauksia sekä myy suodatuslaitteita, juomavesille yksityishenkilöille ja yrityksille. Loppuun saatettu tilaus tarkoittaa että hyväksyt ostoehtomme. Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa hintoja kotisivuillamme ja muissa julkaisuissa ilman erillistä ilmoitusta.

1. Tilaus ja vahvistus

Hyväksyessäsi ehdot tilauksesi yhteydessä muodostuu sitova sopimus Suomen Vesianalyysin ja sinun välillä, asiakkaana. Tilauksen yhteydessä hyväksyt myös maksuvelvoitteesi tilauksen loppusummaa vastaavaan kokonaissummaan. Vastaanotetulle tilaukselle lähetetään sähköpostilla tilausvahvistus. Kuljetuspakkauksen ollessa valmis, saat myös toimitusvahvistuksen sähköpostilla.

Voit tehdä tilauksesi kotisivuillamme vuorokauden ympäri, käsittelemme tilauksen heti seuraavana työpäivänä.

2. Maksuehdot

Vesianalyysin maksaminen suoritetaan laskulla, 7 pvä netto siitä päivästä laskien jona tuotteet ovat lähteneet meiltä. Lasku toimitetaan sähköpostilla, tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mahdolliset projekti- / viite- tai tilausnumerot, laskunvastaanottaja, erityiset maksuehdot tms. pitää mainita tilauksen yhteydessä.

Suodattimien / puhdistuslaitteiden maksu laskulla, 7 pvä netto.

Laskun muutoksesta peritään käsittelymaksu, 5,00€.

3. Toimitus

Toimitusaika testipakkaukselle on 1-3 työpäivää tilauspäivästä. Tuotteet toimitetaan pakettina, lähimmälle Matkahuollon asiamiehelle. Tai lisämaksusta postin pakettilähetyksenä kotiovelle. Paketin saapuessa asiamiehelle, saat ilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestillä (jos tilauksen yhteydessä on annettu matkapuhelinnumero).

Paketin luovutusta varten sinulla tulee olla lähetystunnus ja henkilöllisyystodistus mukanasi.

Tällä hetkellä toimitamme testipaketteja ainoastaan kotimaan sisällä.

Suodattimien toimitusaika on tavallisesti noin 5 päivää.

Analyysitulosten toimitus tapahtuu ensisijaisesti sähköpostilla. Tavallisin vastausaika useimmille analyyseille on noin 10 työpäivää. Joillekin analyysipaketeille vastausaika voi olla vähän pidempi, mutta ei yleensä ylitä 15 päivää.

Laboratorio pidättää itsellään oikeuden suorittaa ainoastaan sellaiset analyysit, jotka antavat oleellisen tuloksen, huomioiden testipaketin laadun saapumishetkellä. Testipaketin laatuun vaikuttavat toimitusaika, jos toimitusaika ylittää suositeltavan 3 vuorokautta, jos testinotto ohjeita ei ole seurattu tai jos näytteet ovat säilytetty vääränlaisissa pakkauksissa / säilytetty väärässä lämpötilassa.

Noutamattomat paketit

Noutamattomat paketit eivät kuulu kaupan perumisoikeuksii, tai 14 päivän palautusoikeuksiin. Kaikki lähetykset säilytetään asiamiehellä 14 päivää, jonka jälkeen ne palautuvat meille. Noutamattomista paketeista veloitetaan asiakasta lähetys- ja palautuskulut.

4. Perumisoikeus

14 paivän oikeus perua tilaus (tilauspäivästä lähtien). Sähköpostitse asikaspalveluumme.
Paluurahdin maksaa asiakas. Jos lasku on jo maksettu, palautamme maksun ensitilassa, viimeistään 14 päivän sisällä, siitä kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Palautetut tuotteet tulee olla käyttämättömiä, ehjiä ja puhtaita, alkuperäispakkauksessa. Plombi tai suojamuovi tulee olla ehjä. Palauttakaa lasku tuotteiden mukana.

Noutamattomat paketit eivät kuulu kaupan perumis oikeuksiin, tai 14 päivän palautusoikeuksiin. Kaikki lähetykset säilytetään asiamiehellä 14 päivää jonka jälkeen ne palautuvat meille. Noutamattomista paketeista veloitetaan asiakasta lähetys ja palautus kulut.

5. Palautus

Olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse.
Paluurahdin maksaa asiakas. Jos tuotteet ovat viallisia/rikkinäisiä saapuessa, me maksamme paluulähetyksen sekä lähetämme uuden tuotepaketin. Jos tuotteet rikkoutuvat tai katoavat paluulähetyksen aikana olet asiakkaana korvausvelvollinen. Noutamattomista paketeista veloitetaan asiakasta lähetys ja palautus kulut. Plombi tai suojamuovi tulee olla ehjä. Palauttakaa lasku tuotteiden mukana.

6. Kuljetusvahingot

Vahingoittuneen tai kadonneen tuotteen (meidän lähettämä) osalta Suomen Vesianalyysi on maksuvelvollinen.

Vastaanottaessasi lähetystä sinun tulisi :
1. Tarkastaa että pakettien / tuotteiden määrä pitää paikkaansa, ja että tuotteet / paketti on vahingoittumaton.
2. Vahingoittuneen paketin vastaanoton yhteydessä, ilmoita havaintosi lähetille / asiamiehelle ja kirjatkaa vahinko rahtikirjaan, ennen  vastaanottokuittausta.

Näkyvä vahinko tulee reklamoida kuljetusyritykselle vastaanotettaessa, ennen kuittaamista.
Piilevä vahinko tulee ilmoittaa Suomen Vesianalyysille 5 päivän sisällä. Vahingoittuneet tuotteet tulee säilyttää siinä kunnossa kuin ne olivat saapumishetkellä.

7. Force Majeure

Suomen Vesianalyysi ei vastaa myöhästymisistä, jotka johtuvat asioista joihin Suomen Vesianalyysi ei ole voinut vaikuttaa, esimerkiksi yleislakko, sota, tulipalo, salamanisku, terroriteko, muuttuneet viranomaismääräykset, tekninen vika, vika sähkö-/tele-/tietoliikenteessä tai muussa kommunikointilaitteistossa tai näistä johtuva alihankkijan toiminnan viivästyminen. Nämä asiat ovat perustana korvausvastuun ja muiden seuraamusten poistumiselle Suomen Vesianlyysille. Jos tilanne on kestänyt yli 2 kuukautta on asiakkaalla sekä Suomen Vesianalyysillä oikeus purkaa kauppa välittömästi.

Suodattimet -Takuu & Ehdot

● Takuu tarjouksen mukaisesti. Normaalisti 2 vuotta (4 vuotta suodatinsäiliölle), 2 vuotta Radonetille.
● Takaamme, että vesi on suodattamisen jälkeen suositusten mukaista (koskee suositusarvoja aineille, joihin suodatin on tarkoitettu).
● Takuun voimassolo edellyttää ,että laitteisto on asennettu ja huollettu ohjeiden mukaisesti, että suodattimen huuhteluveden tarve täyttyy ja että tuloveden laatu ei ole muuttunut kaupanteon aikaisesta.
● Alennettu (-20 %) vesianalyysi (jälkitestaus) suoritetaan viimeistään 4 viikon kuluttua asennuksesta ja korkeintaan 4 kuukauden kuluttua kaupanteosta.
● Maksuehdot 7 päivää laskulla, vaihtoehtoisesti osamaksulla vedensuodattimien oston yhteydessä.
● Muut kaupan ehdot kuluttajasuojalain mukaisesti.

Suomen Vesianalyysi ei vastaa mahdollisista vahingoista, väärin asennetun tuotteen osalta. Epävarmoissa tilanteissa tulisi olla yhteydessä LVI- ammattilaiseen. Selvittäkää vakuutusyhtiöltänne mitkä vaatimukset heillä on tämän kaltaisille asennuksille. Suomen Vesianalyysi seuraa kuluttajansuojalain suosituksia.

Lämna Ett Ringbud

  Lämna ett ringbud

  JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

   Jätä soittopyyntö   Olemme ottaneet verkkokaupassamme käyttöön Klarna joustavat maksutavat.

   Etkö halua maksaa vielä tänään tai kaikkea kerralla? Ei hätää.

   Käytä Klarnan maksa myöhemmin - vaihtoehtoja.
   Näin voit tehdä ostoksen heti ja maksaa sinulle joustavalla aikataululla.

   #smooothshopping #klarna