Uuden vuoden kunniaksi, kaikki kaivovesianalayysit nyt – 15 %

Tarjous voimassa 28.2 saakka!

Vesianalyysi

Suomen Vesianalyysi

Suomen Vesianalyysi suorittaa vedenanalysointeja sekä toimittaa vedensuodatusjärjestelmiä talousvesiin, yksityishenkilöille sekä yrityksille.

Vesianalyysi Turku

Suomen Vesianalyysin toimipiste ja varasto sijaitsee Turussa, Piispanristillä, josta toimitamme tuotteita asiakkaillemme ympäri suomen.
Monivuotinen kokemuksemme Ruotsissa, Svensk Vattenanalys Ab:n toiminnalla, sekä yhteistyömme tunnettujen ja kokeneiden tavarantoimittajien kanssa varmistavat asiakkaillemme turvallisen ja ammattitaitoisen palvelun. Me osaamme auttaa vesiasioissa!

Akkreditoitu vesianalyysi

Tarjoamme akkreditoituja analyyseja yhteistyössä EUROFINS -laboratorioiden kanssa. Tärkein työmme on saada asiakkaamme tuntemaan olonsa turvalliseksi, siksi asetamme korkeat vaatimukset ammattimaisesti ja oikein suoritetulle työlle, asiakaspalvelusta oikein suoritettuihin vesianalyyseihin.

Vesianalyysi – Asiakaslupaus

Yhdistämme vesianalyysit vesineuvontaan auttaaksemme asiakkaitamme paremmin ymmärtämään testituloksia, vedenlaadun ja sen puutteiden osalta. Riippumatta siitä oletko asiakas, yhteistyökumppani tai toimittaja toivotamme sinut TERVETULLEEKSI Suomen Vesianalyysille ja lupaamme että teemme kaikkemme jotta olisit tyytyväinen yhteistyöhömme.

Ronny Lindström
ronny@suomenvesianalyysi.fi
ronny@vattenanalys.fi
Kim Varjo
kim@suomenvesianalyysi.fi
kim@vattenanalys.fi

 


Lämna Ett Ringbud

  Lämna ett ringbud

  JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

   Jätä soittopyyntö   Olemme ottaneet verkkokaupassamme käyttöön Klarna joustavat maksutavat.

   Etkö halua maksaa vielä tänään tai kaikkea kerralla? Ei hätää.

   Käytä Klarnan maksa myöhemmin - vaihtoehtoja.
   Näin voit tehdä ostoksen heti ja maksaa sinulle joustavalla aikataululla.

   #smooothshopping #klarna